Shell Tankstation BremerShell Tankstation Bremer

Shell Tankstation Bremer

Bij het Shelltankstation van AD Autobedrijf Bremer kunt u 24 uur per dag terecht voor scherp geprijsde brandstof.

Lees verder

Brandstofstation en tankshop Bremer

24 uur per dag tanken

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00
Zaterdag van 07.30 tot 20.00

Zondags en na sluitingstijd kunt u bij de betaalautomaat tanken

Bremer shell tankstation

Over Shell V-Power-brandstoffen

Shell FuelSave Euro 95 is ontwikkeld om brandstof te besparen. De wetenschappers van Shell hebben Shell FuelSave Euro 95 ontwikkeld om daadwerkelijke brandstofbesparingen te realiseren voor onze klanten, zonder aanvullende kosten.

We weten dat het voor uw bedrijf van essentieel belang is uw wagenpark draaiende te houden. Daarom zijn onze brandstoffen van hoge kwaliteit ontwikkeld voor optimale efficiëntie en om motoren in topconditie te houden.

 • Ontwikkeld voor efficiëntie, om u te helpen brandstof te besparen
 • Smeert de motor om energieverlies te verminderen
 • Houdt invoerkleppen schoon om prestaties te behouden
 • Verbeterde motorefficiëntie, lagere brandstofrekeningen
 • Ontwikkeld om u te helpen brandstof te besparen

Shell FuelSave Euro 95 is verrijkt met onze meest geavanceerde formule voor brandstofefficiëntie tot nu toe. Hiermee kunt u vanaf de eerste tankbeurt geld besparen.

Deze geavanceerde toevoegingen smeren die delen van de motor die normale oliën niet kunnen bereiken. Motoronderdelen kunnen hierdoor vrijer bewegen, zodat meer energie beschikbaar is om de wielen aan te drijven. Deze brandstof is ontwikkeld voor een langer en efficiënter motorgebruik en u zult daadwerkelijke besparingen in brandstofverbruik waarnemen gedurende de levenscyclus van uw voertuigen.

Bremer fuelsave

Haal het meeste uit elke druppel

We weten dat brandstofkosten een grote onkostenpost vormt binnen uw bedrijf. Daarom is Shell FuelSave Euro 95 samengesteld voor optimale efficiëntie, zodat u tijdens elke reis kunt brandstof bespaart.

Behoud motorprestaties

Ons krachtige reinigingsmiddel helpt voorkomen dat vuil zich ophoopt bij de invoerkleppen. Hierdoor blijven de kleppen schoner en kunnen motoren efficiënter werken.

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om brandstof te besparen

De wetenschappers van Shell hebben Shell FuelSave Diesel ontwikkeld om daadwerkelijke brandstofbesparingen te realiseren voor onze klanten, zonder aanvullende kosten. We weten dat het voor uw bedrijf van essentieel belang is uw wagenpark draaiende te houden. Daarom zijn onze brandstoffen van hoge kwaliteit ontwikkeld voor optimale efficiëntie en om motoren in topconditie te houden.

Ontwikkeld om u te helpen brandstof te besparen

Shell FuelSave Diesel is verrijkt met onze meest geavanceerde formule voor brandstofefficiëntie tot nu toe. Hiermee kunt u vanaf de eerste tankbeurt geld besparen, en zo ook gedurende de levenscyclus van uw voertuigen.
De geavanceerde toegevoegde formule in combinatie met Shell Efficiency Improver smeert die delen van de motor die normale oliën minder makkelijk bereiken. Motoronderdelen kunnen hierdoor vrijer bewegen, zodat meer energie beschikbaar is om de wielen aan te drijven. Shell FuelSave Diesel verbrandt sneller en efficiënter, zodat u uit elke liter brandstof meer kilometers haalt.

 • Ontwikkeld voor optimale brandstofefficiëntie zodat u brandstof kunt besparen.
 • Smeert de motor ter verhoging van de efficiëntie
 • Biedt bescherming tegen ophoping van aanslag die zou kunnen resulteren in verminderde motorefficiëntie
 • Ontwikkeld voor effectievere verbranding en ontbranding
 • Verbeterde motorefficiëntie, lagere brandstofrekeningen
 • Een wagenpark met vrachtwagens beheren? Wilt u lezen hoe Shell FuelSave Diesel voor u werkt?

De unieke samenstelling van Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om aanslag in de injectiebuis te helpen verminderen, resulterend in verbeterde motor- en brandstofefficiëntie gedurende de levenscyclus van het voertuig.

Behoud motorprestaties

Shell FuelSave Diesel is speciaal ontwikkeld om ophoping van koolstofaanslag in de motor te verminderen. Als zware dieselmotoren ouder worden, kan dat resulteren in verhoogd brandstofverbruik, toenemende uitstoot en afnemende prestaties.

Ontwikkeld om het brandstofsysteem te beschermen tegen corrosie

Diesel is van nature niet corrosief, maar na verloop van tijd en onder bepaalde omstandigheden kan roest ontstaan die het staal van de tank en buizen aantast. Shell FuelSave Diesel bevat een krachtige corrosieremmer die is ontwikkeld om het brandstofsysteem van uw voertuigen te helpen beschermen tegen corrosie.

Samengesteld voor verminderde schuimvorming tijdens het tanken

Diesel is van nature geneigd tot schuimvorming, bijvoorbeeld tijdens het tanken. Dit neemt ruimte in de tank in beslag, waardoor een tankbeurt langer duurt. Shell FuelSave Diesel is samengesteld om schuimvorming te verminderen, zodat een tank beter kan worden gevuld met minder kans op morsen.

Samengesteld om uitlaatgassen en rook te verminderen

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om uw brandstofinjectiesysteem schoner te houden en kan zorgen voor een efficiëntere verbranding. Dit kan resulteren in verminderde CO2- en rookuitstoot.


De wetenschappers van Shell hebben de meest geavanceerde brandstoffen van dit moment ontwikkeld. Ontdek zelf hoe zij kunnen helpen om de prestaties van uw auto te verbeteren.

Shell V-Power vs. Shell FuelSave

 • Shell V-Power maakt uw motor schoner en sterker. Het is een unieke prestatiebrandstof met dubbele werking
 • Het helpt extra vermogen te leveren door actieve bescherming van de motor.
 • Het reinigt de motor ingrijpend. Het haalt het beste uit uw motor – welke auto u ook rijdt.
 • Shell FuelSave is speciaal ontwikkeld om een lager brandstofverbruik te realiseren door gebruik te maken van unieke toevoegingen. Deze componenten verbeteren het rendement van de verbranding waardoor een brandstofbesparing kan worden gerealiseerd.
Bremer Vpower

Shell V-Power

De unieke Shell formule met dubbele werking is ontwikkeld om uw motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen gedurende de gehele levensduur van uw auto. Geïnspireerd door onze ervaringen op het circuit met Ferrari, bevat onze geavanceerde formule prestatieverhogende componenten om het beste uit uw motor halen - welke auto u ook rijdt. Shell V-Power betekent:

Reinigende kracht: ontwikkeld voor het verwijderen van de bestaande en het voorkomen van nieuwe prestatieremmende vuilafzettingen op vitale motoronderdelen.
Hogere ontstekingskwaliteit: voor een betere verbranding waardoor meer energie uit elke druppel brandstof aan de motor wordt doorgegeven.
En dit alles geeft betere prestaties.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel bevat eveneens Shell’s unieke formule met dubbele werking om uw motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen gedurende de gehele levensduur van uw auto - welke auto u ook rijdt. Shell V-Power Diesel betekent:

Reinigende kracht: ontwikkeld voor het schoonmaken en schoonhouden van de brandstofinjectoren, zodat u het beste uit uw dieselmotor haalt.
Actieve bescherming: door speciale componenten om langdurig meer vermogen uit iedere druppel brandstof te halen.
En dit alles geeft betere prestaties.

Wat houdt 'betere prestaties' in?

Shell V-Power bevat een krachtige reinigingstechnologie die speciaal is ontwikkeld om de dagelijkse rijprestaties en het reactievermogen van de motor te verbeteren. De unieke dubbelwerkende formule is ontwikkeld om uw motor schoner en sterker te maken en om vitale motoronderdelen te beschermen. En dit alles geeft betere prestaties.

Bremer

Ljouwerterdijk 9
9074 AA Hallum
0518-431122
0518-432323
info@autobedrijfbremer.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats